Vi tilbyr førerkort for klasse B96 og BE

Om oss

Vil du vite mer om oss?

Om Tilhenger Trafikkskole

Tilhenger Trafikkskole er din pålitelige partner for førerkortklassene B96 og BE i Bergen! Vi leverer opplæring av høy kvalitet med erfarne instruktører som veileder deg gjennom prosessen. Vi fokuserer spesielt på klasse B96 og BE, og er stolte av å være eksperter innen disse førerkortklassene.

Vår beliggenhet i Bergen gir deg en praktisk og tilgjengelig mulighet til å få opplæringen du trenger. Vi er dedikert til å tilby en læringsopplevelse som ikke bare oppfyller, men overstiger dine forventninger. Enten du er en nybegynner eller ønsker å oppgradere ditt eksisterende førerkort, er Tilhenger Trafikkskole stedet hvor du kan utvikle ferdighetene som trengs for å mestre kjøring med tilhenger.

Ta steget mot sikker og kompetent kjøring – velg Tilhenger Trafikkskole som din partner på veien! 

Bil med tilhenger på motorvei

Vi hjelper deg mot førerkortet på B96 og BE

Har du lyst på tilhengerlappen?

Få rask og støttende hjelp til å skaffe førerkortet for klasse B96 og BE hos oss! Vårt erfarne team tilpasser opplæringen etter dine behov. Kontakt oss i dag for en effektiv vei mot trygg kjøring med ulike kjøretøykombinasjoner!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.